Coaching & Groepen

coaching en groepen

Coaching

Naast de therapieën geef ik mensen ook coaching om in hun kracht in het leven te staan. Iedereen heeft de potentie om iets aan deze wereld bij te dragen. Ik probeer mijn steentje bij te dragen met deze praktijk, door mensen in verbinding te brengen met zichzelf, elkaar en de wereld om ons heen.

Wil je ontdekken wie jij in de kern bent? Ben je benieuwd naar jouw diepste verlangens, waarden en potentie? Wil je als een kind, als een lege bladzijde naar de wereld kijken en jouw weg in het leven kiezen?

In diepgaande persoonlijke coaching gaan we aan de slag met deze diepliggende verlangens en zul je ervaren dat jij de baas bent over je eigen leven.


coaching

Groepen

Praktijk KleurRijk zal starten met verschillende groepen:

Chi Kung
Lichaamsgerichte oefeningen voor een optimale doorstroming van levensenergie door het lichaam.

Meditatie
Zijnsgerichte meditaties om mindful en in het Nu te leven.

Workshops
Verschillende workshops aan de hand van thema's als "Sta in je kracht" of "Voeten op de grond". 


Online coaching

Door de maatregelen rondom het coronavirus kunnen we helaas niet altijd het huis verlaten, maar worden we tegelijkertijd teruggeworpen op onszelf. In een kleine ruimte, vaak met het gezin, worden de kleinste dingen uitvergroot en komen onze schaduwkanten aan het licht. Kleine irritaties, schurende patronen, dat wat gezien mag worden wordt nu zichtbaar. Hierdoor kunnen we goed tegen onszelf aanlopen en zien we soms het geheel niet meer vanuit ons kleine leefwereldje. 

Daarom bied ik online coaching aan, via Skype. We gaan aan de slag met de thema's waar je tegenaan loopt en ik zal daarbij kaarten trekken die ons meer zicht kunnen geven op het waarom en waarheen. Creëer meer rust, inzicht en zelfcompassie, zodat je in liefde kunt blijven (be)staan.

kaarten coaching sneek