Agenda

Hieronder vind je de geplande en toekomstige evenementen, workshops en groepslessen van Praktijk KleurRijk. Staat er iets voor je tussen? Neem dan contact op!

Licht Meditatie

Er gebeurt veel op aarde, er wordt onrust en verdeeldheid gezaaid, oude systemen worden op de kop gezet en we bevinden ons in een onzekere tijd. De energie van de aarde verschuift van 3D naar 5D en daarvoor hebben we veel licht nodig. Het schijnt dat als 144.000 mensen in meditatie raken, de aarde een omslag kan maken. Dus er is licht nodig!

Via deze zoommeeting wil ik iedereen uitnodigen om met mij mee te mediteren, zodat we samen in één lijn van liefde en licht kunnen komen, en zo ons steentje kunnen bijdragen aan het collectief.

Je bent van harte welkom om aan te sluiten, vanuit je eigen veilige omgeving. Stuur me een berichtje, dan stuur ik je de link!

Online coaching

Door de maatregelen rondom het coronavirus kunnen we helaas niet altijd het huis verlaten, en worden we tegelijkertijd teruggeworpen op onszelf. In een kleine ruimte, vaak met het gezin, worden de kleinste dingen uitvergroot en komen onze schaduwkanten aan het licht. Kleine irritaties, schurende patronen, dat wat gezien mag worden wordt nu zichtbaar. Hierdoor kunnen we goed tegen onszelf aanlopen en zien we soms het geheel niet meer vanuit ons kleine leefwereldje. 

Daarom bied ik online coaching aan, via Teams. We gaan aan de slag met de thema's waar je tegenaan loopt en ik zal daarbij kaarten trekken die ons meer zicht kunnen geven op het waarom en waarheen. Creëer meer rust, inzicht en zelfcompassie, zodat je in liefde kunt blijven (be)staan.

Online boeken

Afstandsbehandeling Reiki

NU met 25% korting

In tijden van Corona is het helaas niet mogelijk om Reikibehandelingen te geven. Echter is reiki op afstand wél mogelijk en net zo effectief. In zo'n behandeling voer ik negatieve energie af en voeg ik positieve energie toe aan je systeem. Heb je veel hoofdpijn of nek- en schouderklachten, ben je niet helemaal fit of loop je tegen andere klachten aan, dan kan een Reikibehandeling je verlichting van de klachten en nieuwe energie geven. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Chi Kung & Meditatie

Chi Kungs zijn lichaamsoefeningen vanuit de Taoïstische levenswijsheid. Ze zorgen voor een optimale doorstroming van levensenergie door het lichaam. Het lost energetische blokkades in de energiebanen (meridianen) op en zorgt ervoor dat je je weer lekker in je lijf voelt.

De TAO gaat uit van de drie belangrijkste energiepunten in het lichaam:
De Shen, gaat over contact met boven en de altijd aanwezige stilte.
In de Chi huist je ziel, daar zitten je gevoelens en je verbinding met anderen.
De Jing is het contact met je lijf, hetgeen je cellen bij elkaar houdt, het leven zelf.


In de Chi Kung en meditatie lessen, brengen we deze energie punten in verbinding met elkaar, waardoor je in de ‘i-kracht’ oftewel de ‘zachte kracht’ komt. Vanuit de ‘i-kracht’ gaan we trainen en ons lijf en geest een welverdiende boost geven.

Er zijn op dit moment nog geen lessen gepland. Wil je op de hoogte blijven, klik op ´aanmelden´ en stuur me een mailtje!