Over mij

 

Mijn naam is Heleen en als ik mezelf in één woord zou moeten omschrijven is het ‘veelzijdig’. Niet voor niks heet mijn praktijk “Praktijk KleurRijk”. Ik vind niet één ding leuk, maar er is bijna niks wat ik niet leuk vind. Ik heb niet één kleur in mezelf ontwikkeld, maar ben in allerlei kleuren ontwikkeld. Ik geef niet alleen muziektherapie, maar ook holistische therapie, Reiki, Chi Kung, ik doe yoga, ik naai, schilder, schrijf, mediteer, heb een moestuin, verdiep mezelf in verlichting, geloof, het Universum, God, astrologie, communicatie, gebarentaal, en zo kan ik nog wel even doorgaan. In het kort hou ik van creëren, in de breedste zin van het woord. 

Mijn leefstijl is holistisch, en dit wil ik graag uitdragen naar de rest van de wereld. Als iedereen zijn eigen stukje oplost, maken we de wereld samen een mooiere plek. Daarom zal ik de meest uiteenlopende dingen organiseren in mijn praktijk. Van yin yoga met live muziek, stiltedagen voor vrouwen, muziekbegeleiding op specifieke evenementen, meditatie, Chi Kung lessen, HSP middagen en andere themadagen. 

Ik zie mezelf als een creator en inspirator: daarom schrijf ik en creëer ik en deel ik zoveel mogelijk. Op de pagina “Inspiratie” kun je hier meer over vinden en ook op Facebook ben ik zichtbaar. Heb jij een speciaal verzoek of een idee waar je mee aan de haal wilt? Misschien kunnen we wat voor elkaar betekenen! 

Muziektherapie Heleen Disselhorst Praktijk KleurRijk

Diploma's en certificaten

Als zzp'er betrokken bij

  • Jeugdhulp Friesland 
  • Stichting Milo
  • Noorderbreedte Revalidatie


In opleiding
Op dit moment volg ik geen opleiding.

Behaald
VWO diploma
HBO Muziektherapie 
Reiki 1 
Reiki 2 
Reiki Master 3A
HBO Holistische Therapie

Cursussen & Certificaten
Minor Creatieve Intelligentie
I-training - Basis 1 
I-training - Basis 2 
I-training - Cosmic Healing 1 
I-training - 1e inwijding: de Parel 
I-training - Wisdom Neikung 1
I-training - 2e inwijding: de Parel
I-training - Wisdom Neikung 2
Talking Mats 1 & 2
Taalbegrip en -productie
Ankergestuurd werken
Communicator 5 en Snap & Core First
Dynamisch Assessment