Reiki 

Naast therapie zet ik reiki energie ook in voor rustgevende en ontspannende behandelingen. In een sessie van een uur laat ik de energie in je lijf weer doorstromen. Je komt hierdoor weer in contact met je voelbewustzijn en word je energetisch 'uitgelijnd'. Je chakra's komen in balans en blokkades in de energiebanen worden opgelost. Als je het prettig vind kan ik met edelstenen of een klankschaal werken tijdens de behandeling. 

Wat is Reiki?

De grondlegger van het hedendaagse Reiki is de Japanse genezer Mikao Usui. Hij herontdekte de helende werking van Reiki, door gebruik te maken van universele energie via handopleggingen. Door te leren hoe je deze energie kunt ontvangen en doorgeven, ben je in staat om het zelfhelend vermogen te stimuleren. Reiki is een liefdevolle en zachte vorm van heling die zeer ontspannend en verlichtend kan werken.

Voor wie is Reiki geschikt?

Reiki is geschikt voor iedereen, want we leven allemaal op levensenergie. Als het goed is stroomt je levensenergie de hele dag vrijelijk door je lichaam. We laden ervan op en we voeren zware energie af. Maar zodra we iets niet willen voelen, of iets heel spannend vinden bijvoorbeeld, zetten we onze energie vast. Er ontstaan blokkades, de energie kan niet meer doorstromen en daar kun je van uit balans raken. Als gevolg hiervan kunnen er klachten ontstaan, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, nek- en schouderklachten, overspanning en burn-out. Als hier niks aan gedaan wordt kunnen de klachten zich zelfs ontwikkelen tot ernstigere/chronische klachten.

Adrie ( na een reiki behandeling):"Bedankt voor de fijne reikisessie. Ik kwam druk in mijn hoofd binnen en met een heerlijk en rustig gevoel in mijn hoofd en lijf ging ik weer naar huis."

Heb jij ook behoefte aan zachtheid en een warm bad? Neem contact op voor een reiki behandeling, ook mogelijk in de avond.

Kaarsjes aan, kopje thee, zachte deken en geef je lekker over aan het moment en de aanraking.