Webshop

Ik werk graag met mijn handen. Ik creër dingen, in harmonie met de natuur, met ingrediënten uit eigen tuin of bijenwas van de imker verderop. Lokaal, ecologisch verantwoord en vanuit liefde gemanifesteerd.

Producten

Ik bak heel graag!

Al sinds ik jong ben sta ik in de keuken, het liefst prachtige taarten te bakken. Met de jaren heb ik mijn vaardigheden flink ontwikkeld en ben ik ook uitgedaagd in het bakken van lactose- suiker- en glutenvrije producten. Verder staan vegan taarten regelmatig op het menu en die zijn een feest voor het oog en in je mond! Omdat ik mij niet wil beperken tot één bezigheid in de week, heb ik ook besloten om mijn taarten te verkopen. Wil je er eens één proeven? Bestel je eerste taart met 10% korting! Stuur mij een mailtje bij interesse. 

Reviews over de natuurlijke beautyproducten

Sabine: "Helaas heb ik te maken met overtollig zweetverlies en een gevoelige huid. Na van alles geprobeerd te hebben stuitte ik op dit natuurlijke product. Mijn huid reageert er niet op en de zweetgeur is zo goed als weg. De natuurlijke deodorant is zeker een aanrader!"

Julia: "Ik gebruik goudsbloemzalf voor bijna alles. Bijvoorbeeld bij irritaties na het scheren, of als ik een snijwondje heb. Het werkt verzachtend en de volgende dag is het al bijna weg."

Wil je meer weten over het product? Neem contact op via e-mail of een belletje, ik sta je graag te woord.