Afstandsbehandeling Reiki

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪15‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Reiki is Universele energie wat overal doorheen stroomt. Door het behalen van mijn Reiki Master kan ik op afstand contact maken met jouw systeem en je een behandeling geven. Na de tijd ontvang je van mij verslag over wat ik ben tegengekomen tijdens de behandeling, met eventueel tips hoe je hier zelf mee verder kan. 

Productinformatie

Reiki is een liefdevolle en zachte vorm van heling die zeer ontspannend en verlichtend kan werken. Reiki is geschikt voor iedereen, want we leven allemaal op levensenergie. Als het goed is stroomt je levensenergie de hele dag vrijelijk door je lichaam. 

Hoe werk ik?

Created with Sketch.

Bij afstandsbehandelingen geldt dat in 10 minuten evenveel energie door je lijf stroomt als in een uur contactbehandeling. Door de sterke energie ben ik daardoor minder lang bezig om blokkades op te lossen, terwijl het even effectief is als een contactbehandeling. Ik geef je na de tijd terug waar ik blokkades voelde en hoor graag of je je erin herkent. 

In totaal ben ik 30 minuten tot 45 minuten voor je aan de slag. 

Waarom is het goedkoper?

Created with Sketch.

Ten eerste omdat ik minder lang bezig ben en de behandeling minder intensief is om te geven. Ik kan hem zittend aanbieden. Daarnaast hoef ik geen ruimte te huren om je te behandelen, dus dat hoef ik niet door te berekenen. En tot slot wil ik afstandsbehandelingen toegankelijk maken om ook uit te proberen.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Uiteraard kunnen we een reiki behandeling niet via de post verzenden. Als je graag via de website wilt betalen, dan kun je thuis ophalen aanklikken. Ik neem dan contact met je op, zodat we een moment kunnen afspreken dat ons beide past.