Holistische Therapie behandeling

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪15‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Een fijne en intensieve holistische therapie behandeling van 1 tot 1,5 uur, waarbij we samen ontdekken wat je nodig hebt. We kunnen werken met Reiki, edelstenen, emotionele loslaattechnieken, remedies, familie-opstellingen, klankschalen en vele andere methodieken. Daarbij kijk ik altijd wat passend is bij de persoon tegenover me. 

Voor meer informatie neem contact op of klik op Therapieën.

Productinformatie

Holistische therapie is passend voor iedereen die behoefte heeft om dichter bij zichzelf te komen en weer energie te krijgen in het leven. Omdat we aan de slag gaan met diepe patronen en overtuigingen, emotionele blokkades en eventuele aanwezige trauma's is het belangrijk dat je openstaat voor een intense therapie en coaching. Maar deze manier van kijken naar de reden achter je klachten, kan ze wel op een dieper niveau oplossen. Simpelweg omdat we naar de kern en oorzaak van de klacht gaan. Hierbij werken we op fysiek, emotioneel, cognitief, spiritueel en energetisch niveau.

Voor meer informatie neem contact op of klik op Therapieën.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Uiteraard kunnen we een holistische therapie behandeling niet via de post verzenden. Als je graag via de website wilt betalen, dan kun je thuis ophalen aanklikken. Ik neem dan contact met je op, zodat we een moment kunnen afspreken dat ons beide past.