Witte chocolade - framboos cheesecake

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪15‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Deze overheerlijke witte chocolade - frambozen cheesecake is als een engeltje op je tong. In tegenstelling tot de meeste cheesecakes is deze taart licht en luchtig, waardoor je (helaas) kunt blijven dooreten! De taart is 22 centimeter breed en geschikt voor 11 tot 13 personen. 

Productinformatie

 

Voor het bakken van de taarten werk ik zoveel mogelijk verpakkingsvrij (met ingrediënten van Pieter Pot) en gebruik ik zoveel mogelijk biologische en lokale producten. 
Ingrediënten

Created with Sketch.

Bastognekoek, *roomboter, mascarpone, *slagroom, monchou, witte chocolade (fairtrade), *citroensap, *suiker, gelatine, diepvriesframbozen, verse frambozen. 

* van biologische oorsprong. 

Let op: vanwege de gelatine is deze taart niet geschikt voor vegetariërs. 

Productdetails

Created with Sketch.

 De taarten worden geleverd in een taartdoos en zijn op te halen bij mijn huisadres of kunnen bezorgd worden in en rondom Sneek voor een kleine meerprijs (afhankelijk van uw adres). U kunt ten alle tijde 'thuis ophalen' aanklikken bij de 'verzending' van uw bestelling. Na uw bestelling zal ik met u contact opnemen over de details. Maximaal bestellen voor...

Created with Sketch.

 Voor het bestellen van taarten is het handig als ik de datum van de gelegenheid het liefst een week van te voren weet, maar ik houd een maximum aan van drie dagen van tevoren. Mocht het om wat voor reden dan ook niet lukken, krijgt u uiteraard het bedrag teruggestort.